Δυνατότητες Παραγωγής   Καταστήματα

Σταθμοί στην ιστορία

1925
Γεώργιος Αλεξανδρής

Ίδρυση εμπορικού καταστήματος μηχανημάτων και ειδών αλευρομύλων στην οδό Κ. Μαυρομιχάλη 19α, στον Πειραιά

Δυνατότητες Παραγωγής
Εταιρικός Χάρτης


ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕΙΩΤΗΡΩΝ ΣΤΗΝ ALEXANDRIS ENGINEERING LTD

Από τα μέσα του 2008 στον όμιλό μας λειτουργεί Τμήμα Συναρμολόγησης Μειωτήρων MAC (MOTOVARIO QUALIFIED ASSEMBLING CENTER) στις εγκαταστάσεις μας στη Φιλιππούπολη (Plovdiv) στη Βουλγαρία. Συναρμολογούμε και παραδίδουμε άμεσα τους μειωτήρες H, HA, B, BA, S (ευθύγραμμους, γωνιακούς γραναζωτούς και παραλλήλων αξόνων).

Πέρα από το αυτονόητο πλεονέκτημα άμεσης παράδοσης (μόλις μια ημέρα για την ελληνική αγορά!) ελέγχουμε σχολαστικά με τα πιο αυστηρά ποιοτικά τεστ στεγανότητας και θορύβου κάθε μειωτήρα πριν βγει από το κέντρο μας. Το κέντρο λειτουργεί και σαν διαγνωστική και επισκευαστική μονάδα για παλαιούς μειωτήρες των προαναφερθέντων τύπων.


Περισσότερες Φωτογραφίες
CNC


Το 2004 οργανώθηκε στο Plovdiv της Βουλγαρίας μια πρότυπη μονάδα παραγωγής ποιοτικών εξαρτημάτων ακριβείας, που ειδικεύτηκε στον σχεδιασμό και την κατασκευή εξαρτημάτων από ανοξείδωτο χάλυβα και πλαστικές ύλες για τη βιομηχανία εμφιάλωσης. Ένα τυπικό προϊόν της Εταιρίας είναι οι πλαστικοί κοχλίες και σταυροί, που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται τώρα πια στη Βουλγαρία ακριβώς για τη μηχανή σας και τα μπουκάλια σας από κορυφαίες ψηφιακές μηχανές (CNC) και ένα ιδιαίτερα απαιτητικό σύστημα CAD-CAM.

Στο κατασκευαστικό τμήμα της ALEXANDRIS ENGINEERING με χαρά θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις και στις ζητήσεις σας.


Περισσότερες Φωτογραφίες
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΡΑΟΥΛΩΝ


Η Εταιρία μας είναι σε θέση να κατασκευάσει ράουλα διαφόρων εφαρμογών από σιδερένιους, γαλβανιζέ, ανοξείδωτους ή πλαστικούς σωλήνες.
Στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου μας διαθέτουμε ειδικό μηχάνημα αυτοματοποιημένης παραγωγής ραούλων βαρέως τύπου, κονιοστεγανών (για τσιμεντοβιομηχανίες, λατομεία, ορυχεία κ.ά.), τα οποία κατασκευάζονται σε τυποποιημένα και άλλα μεγέθη.
Κατασκευάζονται επίσης σταθμοί ραούλων για ράουλα βαρέως τύπου καθώς και ειδικά τύμπανα διαφόρων διαστάσεων, βάσει προδιαγραφών.Περισσότερες Φωτογραφίες

 
developed by Smartvision 2021